07 Ian

Ardei umpluti cu branza

Timp de gatire 1 hour, 10 minutes
Alergii Oua
Cum servim Serviti cald
Site Web Retete culinare

Ingrediente

  • 1/2kg branza de vaci
  • 1/2kg branza telemea
  • 3 tablespoons smantana
  • 2 tablespoons unt
  • marar verde tocat
  • 2 tablespoons gris
  • piper alb
  • 10 ardei grasi
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se framanta branzeturile si se amesteca usor.
Apoi se adauga pe rand smantana, grisul, piperul, mararul verde tocat marunt, ouale, 1 lingura unt si ceapa tocata neprajita.

Ardeii la randul lor se spala , se taie cat un capacel de la codita si se umplu cu compozitia de mai sus mentionata. Se aseaza intr-o cratita, se pune putina sare, se toarna suc de rosii cat sa-i acopere, in care puteti presara un varf de piper, cateva foi de dafin, oregano. Se adauga 1 lingura de unt si se introduc la cuptor.

Cind sunt gata fierti si sosul a mai scazut se servesc cu smantana.
POFTA BUNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.