23 ian.

Bilute dulci cu visine

Bilute dulci cu visine

Ingrediente

  • 300g biscuiti (simpli)
  • 200g alune
  • 250g margarina
  • 2 tablespoons cacao
  • 1 esenta rom
  • 2 tablespoons zahar vanilat
  • visine din visinata
  • nuca cocos rasa

Mod de preparare

Macinam biscuitii si alunele la robot. Adaugam cacao si zaharul si le amestecam. Punem apoi margarina topita si esenta de rom si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena si nu foarte moale. Luam cate putin din compozitie si punem in mijloc o visina (scoatem mai intai samburii si le lasam sa se scurga bine). Puteti alege si visine din compot sau visine confiate. Modelam cu mana bilutele. Compozitia este putin sfaramicioasa caci margarina se intareste foarte repede insa modelandu-le se incalzeste de la caldura mainilor si se modeleaza foarte usor. Le tapetam cu nuca de cocos apoi le dam la frigider cca 30 de min pentru a se intari compozitia.

Sa le serviti cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.