30 sept.

Briose pizza

Briose pizza

Alergii Oua
Cum servim Serviti cald, Serviti rece
Ocazie Aniversare, Petrecere cocktail, Zi onomastica

Ingrediente

  • 300g sunca presata
  • 300g cascaval
  • 200g ciuperci (taiate)
  • 1 ardei rosu sau verde
  • 5 oua
  • 4 tablespoons faina
  • cimbru
  • oregano
  • 1 ceapa (taiata marunt)
  • busuioc
  • sare

Mod de preparare

Taiem cubulete sunca presata, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea mare.Adaugam ouale batute usor,ceapa maruntita, sarea, piperul si condimentele.Adaugam faina si omogenizam compozitia.Umplem formele de briose trei sferturi cu compozitie si le dam la cuptor pana se rumenesc. Pentru a nu se lipi compozitia puteti unge formele cu un pic de ulei. Formele din silicon sunt nonstick. Pe tava data la cuptor puneti hartie de copt pentru a impiedica lipirea acestora.Se pot servi atat calde cat si reci, alaturi de ketchup sau cu sos facut din suc de rosii, 2 foi de dafin, cateva boabe de piper, sare, oregano si o lingurita de faina stinsa cu un strop de apa, se lasa la foc mic pana se ingroasa. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.