18 Dec

Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci umplute cu spanac

Portie pentru 5
Timp de preparare 30 minutes
Cum servim Serviti cald, Serviti rece

Ingrediente

  • 10 ciuperci mari
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 200g spanac
  • 2-3 catei de usturoi verde
  • verdeata
  • 150-200g cascaval

Mod de preparare

Speli ciupercile, le indepartezi piciorusele si le pui la cuptor intr-o tava unsa cu un pic de unt, dupa ce ai picurat in fiecare ciuperca cate un strop de unt. Le lasi la cuptor pana se inmoaie.

Separat cureti spanacul, il speli si il scufunzi 2-3 minute intr-o baie fierbinte de apa (asta in cazul in care spanacul este proaspat). Daca spanacul este congelat si tocat marunt, il pui direct pe foc intr-o tigaie, cu o lingura de ulei si 2 de apa. In spanacul scazut, adaugi usturoiul feliat, verdeata si piciorusele ciupercilor tocate marunt.

Tii pe foc pana cand compozitia se leaga. Umpli cu ea ciupercile. Peste fiecare ciuperca pui o feliuta de cascaval apoi le dai la cuptor cca 15-20 de minute.



Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.