26 sept.

Mousse de branza cu verdeata

Mousse de branza cu verdeata

Alergii Oua
Cand servim Aperitiv
Cum servim Serviti rece

Ingrediente

  • 400g branza de vaci
  • 1 galbenus ou
  • 1 tablespoon zeama de lamaie
  • 1 marar, patrunjel
  • 3 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1 albus ou

Mod de preparare

Amesteca crema de branza cu galbenusul de ou si zeama de lamaie. Toaca verdeata marunt, alaturi de ceapa verde si incorporeaza totul in compozitia anterioara.

Condimenteaza crema cu sare si piper, apoi da-o la frigider.

Bate albusul de ou spuma si adauga-l in crema de branza. Pastreaza mousse-ul de branza la frigider, minim 2 ore inainte de servire.

Mousse-ul de branza se poate servi cu paine prajita si salata verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.