19 feb.

Tzatziki cu sfecla rosie

Tzatziki cu sfecla rosie

Timp de gatire 30 minutes
Cand servim Side Dish
Cum servim Serviti rece
Regiune Greek

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii mici
  • 300g iaurt grecesc( sau smantana)
  • 1 tablespoon ulei de masline
  • 1 catel de usturoi ( sau hrean preparat dupa gust)
  • 1 tablespoon suc de lamaie
  • 2/3 fire marar
  • sare

Mod de preparare

Sfeclele se fierb intregi in apa cu sare pana intra furculita usor in ele. Pentru o varianta super rapida puteti folosi sfecla cumparata gata fiarta pe abur. Se curata sfeclele de coaja.
Se da sfecla pe razatoare. Se presara sare, usturoi strivit si suc de lamaie. Se amesteca usor.
Se adauga iaurtul, mararul tocat si uleiul de masline si se amesteca pana la omogenizare. Se sareaza dupa gust.

Pofta buna!

2 thoughts on “Tzatziki cu sfecla rosie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.