05 mart.

Suc de fructe sau de legume?

Ce-ati zice de un suc de fructe sau de legumeSucurile (de fructe, dar mai ales, de legume) au jucat intotdeauna un rol important in medicina naturala si au inlocuit in nenumarate randuri, pastilele.

Consumul cu regularitate, a diferitelor sucuri poate contribui la ameliorarea starii generale de sanatate si la prevenirea bolilor, in masura in care , ele fortifica mecanismele imunitare ale organismului.

Multi dintre noi considera ca pot ajunge la o mai buna eficacitate, combinand mai multe feluri de sucuri de legume cu sucurile de fructe. In multe dintre cazuri, se intampla ca substantele active sa nu se potriveasca si sa provoace discomfort la nivel stomacal.

Asadar trebuiesc luate in calcul urmatoarele:

  • Nu trebuie amestecat sucul de fructe cu cel de  legume;
  • Beti mai bine un suc neamestecat!
  • Nu este recomandat sa beti sucul dintr-o data.

In caz de indispozitie sau boala, sucurile sunt neaparat recomandate ca terapie complementara.

Sucul de rosii: invioreaza si detoxifica organismul, este deosebit de recomandat ca protectie impotriva oboselii si a imbatranirii precoce.

Sucul de soc: este foarte bogat in vitamine, ale carui proprietati diuretice si anti-inflamatorii gasesc numeroase domenii de aplicare.

Ridichea neagra: este recomandata in alergii, lipsa poftei de mancare, ingrosarea arterelor, boala lui Basedow, balonari, inflamarea vezicii urinare, anemie, hipertensiune, astm bronsic, tuse, sciatica, obezitate, guta, crampe, tulburari hepatice si cutanate, boli pulmonare, gastrita, nevralgii, inflamatii ale rinichilor, insomnie, calculi, tulburari digestive, viermi intestinali, diabet.

Socul:  este recomandat in stari de oboseala, crampe, tulburari hepatice si biliare, nevralgii,afectiuni ale rinichilor, rahitism, reumatism, insomnie, tetanie, edeme, tulburari digestive.

Pentru sanatatea dumneavoastra, preparati-va sucurile singuri, acasa. Nu este nevoie decat de un blender cu capac si de apa gazoasa, pentru a prepara un cocktail delicios.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.